Hoe werkt retourneren?

Herroepingsrecht


Niet helemaal blij met je product?

Geen probleem, je kan altijd je producten retourneren bij Kamperenenzo.nl.

We stellen het op prijs als je uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangstdatum van jouw bestelling contact met ons opneemt per E-mail om je retour aan te melden met vermelding van het factuurnummer, dan zorgen wij  uiteraard voor een snelle afhandeling!

Als je het pakket retour aanmeldt ontvang je van ons een retouradres.

Losse onderdelen die merkgericht en niet universeel zijn.

Je ontvangt uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van jou retourzending, het aankoopbedrag exclusief verzendkosten terug.
Mocht je een deel van je ontvangen bestelling behouden, dan wordt alleen het aankoopbedrag van het teruggestuurde product gecrediteerd.

Universele artikelen

Je ontvangt uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van jou retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug.
Mocht je een deel van je ontvangen bestelling behouden, dan wordt alleen het aankoopbedrag van het teruggestuurde product gecrediteerd.

De retourkosten zijn voor eigen rekening, tenzij het ontvangen product een productiefout bevat.


Bij retour ontvangen zendingen die niet vooraf gemeld zijn, worden de verzendkosten niet gecrediteerd.


Indien je een product wilt retourneren, zorg er dan voor dat je het product in de -voor zover redelijkerwijs mogelijk- originele staat en verpakking en binnen 21 dagen na je ontvangstdatum naar ons terugstuurt.Zie ook artikel 7- 8 - 9 - 10 van de algemene voorwaarden.